Mi kreiramo moderna

lift rešenja

.

Tethys system doo proizvodi sisteme liftova i komponente za komercijalnu, teretnu, uslužnu i stambenu upotrebu.
Srž uspeha leži u posvećenim profesionalcima koji osiguravaju vrhunski proizvod od koncepta do završetka. Svaki kvalifikovani zanatlija i tehničar igra važnu ulogu u razvoju sistema. Bilo velika ili mala, svaka komponenta je vitalna za ceo sistem.Naši zaposleni vode veliku pažnju o liftovima koje proizvode, kao i ljudi koji ih koriste.

Prilagodljiv softver 95%
Udobnost i konfort putnika 94%
Tehnička podrška 99%

.

.

Tethys system doo pruža sisteme vertikalnog transporta za širok spektar primena. Pružamo sisteme liftova za komercijalnu, teretnu, uslužnu i stambenu upotrebu. Naši komercijalni liftovi savršeni su za upotrebu u hotelima, tržnim centrima, kancelarijama i mnogim drugim komercijalnim zgradama. Naši klijenti mogu da biraju iz velikog izbora standardnih paketa ili jedan po meri dizajniran.
Ako vam je potreban premeštaj teškog tereta, naši teretni liftovi mogu se nositi sa tim poslom. Naš teretni lift sa dvostrukim užetom može se koristiti kao automobilska dizalica, transport teških materijala, u konvencionalnim centrima za efikasno premeštanje materijala ili gotovo svuda gde su potrebni liftovi velikog kapaciteta.
Ako vaša zgrada zahteva sistem lifta i ako imate ograničenja prostora, Tethys system doo ima rešenje. Liftovi za ograničenu upotrebu idealni su za objekte kao što su škole, stanovi ili biblioteke. Ova linija za podizanje zahteva ograničen prostor i odlikuje se hidrauličnim dizajnom užeta. Nudimo širok spektar standardnih sistema za podizanje ili prilagođenih paketa koji odgovaraju vašim potrebama.

Tražite posao?

.

.

timski ste igrač?

rauvojom posla širimo svoj tim. Ako smatraš da si ti naš novi kolega, budu slobodan da se prijaviš tako što ćeš poslati svoju biografiju putem donjeg linka.

Mišljene nekih zadovoljnih kupaca

naših zadovoljnih kupaca

.

Nakon renoviranja poslovnog prostora na red je došla zamena dotrajalog lifta.  Tethys system nam je u dogovorenom roku isporučio lift koji je zadovoljio sve naše stetske i funkcionalne potrebe.

Srđan Popadič

Srđan Popadič

Roster Soft

Kompanija sa sedištem u Sjenici. Kompanija se bavi proizvodnjom putničkih i teretnih liftova po svim aktuelnim standardima. Liftovi su opremljeni modernom opremom, dizajnirani da zadovolje i najkompleksnije građevinske zahteve.

  EnglishRussianSerbian

 

Tethys sistem doo © 2024. All rights reserved. Powered by Roster Soft